Sluit venster

Casamerina

 

 

© Casamerina 2005-2019

 
vakantiehuis toscane, vakantievilla toscane, vakantiewoning toscane, vakantiehuis umbrie, vakantievilla umbrie, vakantiewoning umbrie, vakantiehuis rome, vakantievilla rome, vakantiewoning rome

CASAMERINA

Italiaanse Kamer van Koophandel nummer: TR - 88394 (klik hier voor het inschrijvingsbewijs)

BTW-nr: IT01326890553
Adres: Strada di Croce di Alvo, 48 - 05022 Fornole (TR) - ItaliŽ
Telefoon: +393498061379   (Nederlandstalig, Maa-Vrij 10:00-18:00  -  Zat-Zon 11:00-17:00)
   

    info@casamerina.com

Voor beschikbaarheid aanvragen en boekingen gaarne het desbetreffende formulier indienen. U vindt deze in de rechterbenedenhoek van de vakantiewoning's webpagina. Indien u deze wegens technische problemen niet kunt toezenden gaarne het ons melden.

    casamerina@hotmail.it

terug naar de homepage

 woningen.

P.J.M. Bauduin ec. drs.  

Bekleedde tot eind 1986 de functie van Hoofd van de Hoofdafdeling FinanciŽle Consumentenbescherming op het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken. Niet lang na zijn emigratie werd hij gedurende 7 jaar directeur van een Italiaanse Touroperator. Hij had als specifieke taak bemiddeling in vakantiewoningen t.b.v. buitenlanders. Daarnaast is hij advisuer van Nederlandse stichtingen, waaronder het Hofje van Nieuwkoop in Den Haag, het grootste hofje van Nederland met 62

Dott. G.P. Bauduin

Na zijn doctoraal examen algemene economie in  juni 2002 full-time werkzaam bij Casamerina, voor welke laatste activiteit hij de externe contacten onderhoudt, het boekingsbeheer verzorgt en medeverantwoordelijk is voor software en webdesign. Daarnaast  verzorgt hij het financieel beheer van Nederlandse stichtingen, waaronder het Hofje van Nieuwkoop in Den Haag, het grootste hofje van Nederland met 62 woningen.

Dott. L.F. Bauduin

Na zijn doctoraal examen bedrijfseconomie in maart 2001 behaalde hij het Italiaanse staatsexamen Promotore Finanziario waardoor hij gerechtigd werd op te treden als adviseur voor beleggings-fondsen en voor levensverzekeringen. Hij is  werkzaam voor Allianz, de duitse verzekeringsmaatschappij. Hij is tevens partieel werkzaam Casamerina en Bauduin Financieel Advies en Beheer t.b.v. software en webdesign.  

Sluit venster